Perfil

Fecha de registro: 20 jul 2022

Sobre...
0 Like/s recibido/s
0 Comentario recibido
0 Mejor respuesta

Prema Vijeću za kompulzivno kockanje, oko pola posto kockara smatra se "profesionalnim" - to jest, pristupaju https://www.wildwoodvineyard.co.uk/profile/sportska-kladionica/profile klađenju kao poslu, a ne kao izvoru zabave. Koristeći te brojke, možemo pouzdano reći da se možda nekoliko stotina tisuća Amerikanaca kocka na profesionalnoj razini.

To su vješti i samouvjereni kladionici koji su naučili kako se organizirati, specijalizirati i tražiti vrijednost. Ljudima https://sites.google.com/view/bet-and-the-odds-change/ koji traže savjete o tome kako biti vješt sportski kladioničar bilo bi dobro da oponašaju ponašanja, navike, vrijednosti i strategije ovih stalnih kockara.

Dolje je pet savjeta za poboljšanje vaših vještina sportskog klađenja, a svi se temelje na uspješnim taktikama profesionalnih kockara.

1. Organizirajte se

Jake organizacijske sposobnosti https://poleksandrr34.substack.com/p/zamke-koje-se-izbjegavaju-pri-klaenju preduvjet su uspješnog sportskog klađenja. Sportsko kockanje okruženje je bogato podacima, a kladioničar s najnovijim i najdetaljnijim informacijama ima jasnu prednost. Ali kakva korist od gomile brojeva ako nisu dostupni i smisleni?

Najbolji sportski kladionici graniče s analno-retentivnim, od osnova praćenja uloga i linija do bizantskog zadatka sportskog hendikepa. Upravljanje bankrollom nemoguć je zadatak bez usredotočenosti na protok novca poput Marie Kondo. Profesionalni igrači prate ne samo sve oklade, već i statistike temeljene na tim okladama godinama unazad.

Više od samo na brzinu skiciranih stupaca pobjeda i poraza, ove brojke pomažu igraču da promijeni dugoročnu i kratkoročnu strategiju.

U najmanju ruku, možete poboljšati svoju sposobnost sportskog klađenja praćenjem povijesti svih vaših https://medium.com/@poleksandrr34/poker-protiv-sportskog-kla%C4%91enja-%C5%A1to-je-bolje-za-zara%C4%91ivanje-46aca4a04a98 oklada.Prateći postavljene, dobivene i izgubljene oklade, možete početi pratiti trendove u svojoj igri. Dodatni bonus – nemoguće je poboljšati organizaciju vaših uloga bez boljeg upravljanja vašim bankrollom.

2. Kontrolirajte svoje financije

Vještina u sportskom kockanju znači kupovati najbolje linije, plaćati što je moguće manje vig-a i slijediti druge gore navedene korake. Ali važniji od bilo koje od ovih stvari je ovaj posljednji savjet – kontrolirajte svoj novac kako biste stekli kontrolu nad svojom https://www.smore.com/ewhgx vještinom sportskog klađenja.

Ovdje se primjenjuju osnovni savjeti za kontrolu bankrolla za kockanje – stvorite standardni iznos oklade i držite ga se ili zakomplicirajte i stvorite niz oklada koristeći svoj bankroll kao osnovu. Sve dok vaša stopa pobjede ne bude u srednjim 50-ima, poput najboljih profesionalnih sportskih kladioničara, trebali biste se kladiti kao mali postotak svog ukupnog bankrolla.

Razlika između oklada koje iznose 1% vašeg bankrolla i oklada koje iznose 2% vašeg bankrolla je nevjerojatna, stoga se usredotočite na mala povećanja.

3. Razvijte specijalnost

Većina profesionalnih igrača u SAD-u koncentrirana je na nekoliko lokacija – Las Vegas, Atlantic City i nekoliko drugih gradova pogodnih za igre, posebno onih sa zdravom industrijom utrka konja i pasa. To je zato što se obično fokusiraju na određeni segment tržišta igara na sreću.

Postoje iznimke, ali igrači pokera općenito nisu stručnjaci za klađenje na konje, a prvake turnira na automatima nećete često naći kako to kidaju u sportskoj kladionici.ŽELITE POSTATI VJEŠT SPORTSKI KLADITELJ?

Odaberite jedan sport ili čak jednu ligu unutar sporta i na to usmjerite svoj novac, vrijeme i pažnju. Ne samo da ćete se brže popeti na razinu stručnjaka koncentriranjem na jedan sport ili ligu, već ćete lakše pratiti svoje podatke i navike trošenja.

Uvijek možete proširiti svoj fokus kasnije, nakon što vam poboljšane vještine klađenja na sport postanu ugodnije. Ovdje je ključ dublje - nemojte se fokusirati na košarku i nogomet, zumirajte na košarku, sport koji volite desetljećima. Zatim ponovno povećajte - jeste li bolje upoznati sa Zapadnom konferencijom NBA lige? Možda ste cijeli život živjeli u sjeni velikog NCAA programa. Koja god da je vaša prednost, igrajte na to.

4. Potražite vrijednost

Looking for ValueSportske kladionice koriste svoje linije za kolektivnu kupnju informacija od kladioničara na sport. Knjiga nudi koeficijente na početku tjedna, a zatim vršite stalne prilagodbe te linije ovisno o promjenama na tržištu. Ako bolje razmislite, to znači da kladioničari subvencioniraju sportske kladionice, dijeleći bolje nego besplatne podatke o određenom tržištu vlastitoj opoziciji.

Jedna je stvar kada knjige zarađuju na temelju povlaštenih informacija o sportu ili određenom skupu matematičkih vještina svojih zaposlenika, ali one često zarađuju koristeći podatke do kojih nitko drugi ne može doći. Naime, stav i mišljenje

hrkladionica

Más opciones